Foto’s delen

Hier kan je foto’s van ontoegankelijke situaties delen (vergeet niet -indien nodig, ook een melding te doen op de gemeente website). Samen maken we Haarlem leuker door bewuster naar onze eigen omgeving te kijken èn bouwen we een archief op van allerlei situaties die met regelmaat aan afdelingen bestuur, beheer, beleid en inrichting worden voorgelegd  als voorbeeld. Een foto zegt meer dan 100 woorden!

Deel hier jouw ontoegankelijke foto

Door: Adri Priessen

Bewchrijving staat op foto, ik heb er drie dus ik stuur de andere 2 ook. Kn hier maar 1 bestand invoegen. Zeer belangrijk!

Door: Adri Priessen

Beschrijving staat op de foto maar ik heb er 3.
Oversteekpunt Kennemerplein naar Kennemerbrug achter station. Auto’s staan voor hun stoplicht te wachten op de voetgngersoversteek terwijl voetgangers groen hebben. De strepen moeten beter wit gekalkt worden. En er moet een duidelijker markering komen dat daar voetgangers oversteken en dat auto’s daar niet mogen wachten.

Door: Drempelloos Haarlem

Gedempte Oude Gracht: Als je al veilig via geleidelijn en geblokkeerde verdeelvlak voorbij de fietsen en fietspad bent gekomen, de drukke weg over bent gestoken wordt je beloond met een laadklep in je maag.

Door: Drempelloos Haarlem

Gedempte Oude gracht, geleidelijn geblokkeerd door fietsen dus ‘werk aan de wegbord’ kan er ook nog bij. Toegankelijkheid wacht wel tot iedereen er tijd en zin in heeft. #prioriteiten

Door: Drempelloos Haarlem

Gedempte Oude Gracht, toegankelijkheid moet maar even geparkeerd worden terwijl de kabels de grond in gaan.