Fotowedstrijd

10 Mei 2022 vond de prijsuitreiking plaats van onze eerste Drempelloos Haarlem fotowedstrijd.

Fotowedstrijd 2022

Uit meer dan 100 inzendingen moest de jury een selectie maken. Wat opviel was dat bij zowel de volwassenen als de jeugd er duidelijk drie dezelfde categorieën foto’s naar voren kwam: Met stip op 1 de ‘leenscooters’ die overal lukraak geparkeerd worden. Twee: Geblokkeerde stoepen door vnl fietsen en drie: Wegwerkzaamheden.

De prijzen werden met veel lovende woorden uitgereikt door wethouder Marie-Thérèse Meijs. De eerste prijs in de categorie volwassenen ging naar Hugo Loning met een foto van een geblokkeerde stoep. Op de tweede plaats eindigde Iris Westerik met een foto van de leenscooters en de derde prijs ging naar Marion Schouten die bijzondere werkzaamheden op de gevoelige plaat had vastgelegd.

Bij de jeugd die in samenwerking met Marion vd Vegt van stichting Rebup tientalle creatieve foto’s hebben ingezonden ging Mustapha met de eerste prijs naar huis gevolgd door Ahmed en als derde Savannah.

Hierbij willen wij alle deelnemers, aanwezigen en natuurlijk alle gulle sponsoren enorm bedanken voor hun bijdrage:

Jury: Joshua Baumgarten, Femke Schutting, Marion vd Vegt, Ron de Gruyl en Eric Coolen en mevrouw Meijs

Muziek: B Blanche bestaande uit Bregje Hermans, Sytse Bakker en Maria Eldering

Sponsoren: Meneer Wienen, New Fountain, Michelle van Iersel, Balk vis aan ’t Spaarne, Free Movement, Eric Coolen, BYDENNIS, Printerette, Franklin vd Erf, Cafe In den Koffer, Wapen van Bloemendaal, Flapcan, Het Kantoortje en Uiltje bier.

En in het bijzonder: Marcel Klingeler, Ruth Nelemaat, Bert Saan en Marianne Platen.

Door de zeer positieve reacties van deelnemers, gemeente bestuur , beleidsmedewerkers en media is er besloten hier een jaarlijks terugkerend evenement van te maken.

Zie hieronder de foto’s van de prijsuitreiking gemaakt door Franklin van der Erf | Haarlemse Evenementen in Beeld

Foto insturen

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, bmp, webp, Max. bestandsgrootte: 12 MB.
Je e-mailadres zal anoniem blijven.